Udlejning af gravemaskiner 

Har du brug for en gravemaskine til en eller flere opgaver? Så kan vi hos Odde Materieludlejning hjælpe dig med at finde den helt rette maskine.

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige gravemaskiner til større og mindre opgaver. Vi har alt lige fra de små minigravere til store gravemaskiner, der er særdeles effektive og kraftfulde.

Har du brug for en gravemaskine, så ring allerede i dag på
telefon 97 92 68 00 for hurtig og simpel booking. 

Kontakt os allerede i dag

Gravemaskine udlejning til alle opgaver

Hos Odde Materieludlejning tilbyder vi maskiner, lifte, toilet- og skurvogne til stortset alle opgaver. Vi har store gravemaskiner, minigravere, minilæssere og andre maskiner i forskellige størrelser og med forskellige egenskaber, så der både er gravemaskiner til det store erhvervsbyggeri, og nogle til de mindre opgaver i de private hjem. 

Er du i tvivl om hvilken eller hvilke maskiner der egner sig bedst til din opgave, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dig. 

Fleksibel udlejning af gravemaskiner

Vi tilbyder fleksible løsninger, hvilket betyder at du både kan få kort lejeperiode og langtidsleje af maskinerne. 

Vi holder til i Thisted i Thy, og tilbyder maskinudlejning til private og erhvervskunder i hele Danmark. 

Hvorfor leje en gravemaskine fremfor at købe?

Vi tilbyder udlejning af gravemaskiner, så du slipper for at hive den store pengepung op af lommen og investere i en hel ny dyr maskine. Ved at leje en gravemaskine hos os, kan du bruge maskinen i den tidsperiode der passer dig, hvor du slipper med en væsentlig billigere og bedre pris, og for ikke mindst at nævne at skulle finde opbevaringsmuligheder når projektet er afsluttet. 

Lej en gravemaskine hos
Odde Materieludlejning 

Ønsker du at leje en af vores gravemaskiner, så kontakt os allerede i dag på telefon 97 92 68 00 og lad os tage en snak. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail bent@odde.dk, eller via kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. 

Vi står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning, så du får den rette maskine der passer til dit projekt. 

Ring og book en gravemaskine allerede i dag