Udlejning af lifte i hele Danmark

Har du brug for en lift til næste projekt? Så kan vi hos Odde Materieludlejning hjælpe dig. 

Vi har været i gang siden år 1998, og har i dag en professionel virksomhed i Thisted i Thy, der udlejer forskellige lifte, maskiner og toilet- mandskabsvogne ud til både private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skal du bruge en lift hurtigst muligt? Så ring allerede i dag på
telefon 97 92 68 00 - vi står klar til at hjælpe dig. 

Ring i dag for at booke en lift nemt og hurtigt 

Vi tilbyder liftudlejning til enhver opgave 

Der findes mange forskellige lifttyper, hver især med forskellige egenskaber. Vi tilbyder forskellige modeller heriblandt: bomlifte, special lifte, saxlifte, terræn lifte, trailerlifte mm. der er velegnet til forskellige opgaver. 

Vi har både større og mindre lifte, så der både er nogle til de store byggerier, og andre til mindre opgaver i de private hjem. Fælles for alle vores maskiner og lifte er, at de alle er godt vedligeholdt, så du er sikret en velfungerende maskine hvor sikkerheden er i top. 

1

Trailerlifte

2

Special lifte

Fleksibel liftudlejning - lejeperiode tilpasset dit behov 

Hos Odde Materieludlejning er vi fleksible, hvilket betyder at du både kan leje vores lifte i en kortere og længere periode. Vi har forståelse for, at hvert projekt har en forskellige tidshorisont, og derfor tilbyder vi en lejeperiode der matcher dit projekt og dine behov. 

Liftudlejning er en fordelagtigt mulighed for dig, der har brug for en lift til en eller flere opgaver, men som ikke ønsker eller har mulighed for, at hive den store pengepung frem og investere i en splinterny. Du kan derimod leje vores i en bestemt periode til en god pris, og så slipper du ovenikøbet for at finde en opbevaringsplads til den, når projektet er afsluttet. 

Ring i dag for hurtig og simpel booking

Skal du bruge en eller flere lifte til dit nuværende eller kommende projekt? Så kontakt os allerede i dag på telefon 97 92 68 00 og book den lift du skal bruge. Vi hjælper naturligvis gerne med professionel rådgivning og hjælp til at finde den eller de rette maskiner til opgaven, og med vejledning omkring brug af maskinen. 

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os på vores mail eller via kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere eller har spørgsmål. 

Kontakt os for at høre mere