Udlejning af toiletvogne, mandskabsvogne mm.

Skal du bruge en toiletvogn eller en mandskabsvogn til et privat arrangement, eller imens du er i gang med et byggeprojekt? Hos Odde Materieludlejning tilbyder vi udlejning af toilet- og mandskabsvogne i forskellige størrelser og til forskellige behov. 

Vi tilbyder både korte og lange lejeperioder for private og erhverv, så uanset om du har brug for en vogn til et enkelt arrangement eller til en længerevarende byggeplads, kan vi hjælpe dig med en god løsning.

Du kan allerede nu booke en vogn hurtigt og simpelt ved at
ringe til 97 92 68 00.

Ring og hør mere allerede i dag 

Vi udlejer til private og erhverv i hele Danmark

Odde Materieludlejning har base i Thisted, men vi tilbyder vores udlejningsservice til både private og erhvervskunder i hele Danmark. Uanset om du har brug for en toiletvogn til din havefest på Sjælland, eller en mandskabsvogn til en byggeplads i Jylland, kan vi hjælpe. 

Mandskabsvogne 

En mandskabsvogn er en praktisk og fleksibel løsning til byggepladser eller andre steder, hvor man kan opholde sig eller har mulighed for opbevaring af ejendele mm. Vores mandskabsvogne er forskellige, men kan være udstyret med alt fra senge og spisepladser til køkkenfaciliteter, omklædning og toiletter. 

Toiletvogne

Toiletvogne kan benyttes til både private og erhvervsmæssige situationer. I private sammenhænge kan det f.eks. være i forbindelse med at badeværelset bliver renoveret, og der er behov for et alternativ til toilettet. Det kan også være i forbindelse med en fest eller et andet arrangement.

I erhvervsmæssige situationer kan f.eks. det være til byggepladser eller andre steder, hvor der er behov for at blive opsat et midlertidigt toilet eller ekstra toiletter. 

Vores toiletvogne er udstyret med både toiletter, håndvaske og lys, og vi tilbyder forskellige størrelser og indretninger, så du kan finde den toiletvogn der passer bedst til din situation.

Lej en toiletvogn eller mandskabsvogn
hos Odde Materieludlejning i Thisted

Ønsker du at leje en toiletvogn eller en mandskabsvogn? Kontakt Odde Materieludlejning for simpel og hurtig booking på telefon 97 92 68 00.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit behov.

Kontakt os for at høre mere